HU
EN
DE
+36 (30) 237 63 18, +36 (96) 576 390
H-9200 Mosonmagyaróvár, Terv utca 88.

Családi hagyomány
A Viega név mögött egy családi vállalat áll, amely kezdettől fogva a legnagyobb követelményeket állítja fel: a termékminőséggel, a vevőkhöz való közelséggel és a stabil, megbízható szervizzel szemben. Tehát elsősorban saját magával szemben. Mert egy biztos: az ötletnél többre van szükség ahhoz, hogy nemzetközi sikertörténetet írjunk. Nem véletlenül a merészség, az újítás és a szenvedély azok a tulajdonságok, amelyek már 100 éve jellemzik a vállalatot.

 

Kompetencia plusz sokféleség
Időközben 16 000 termék tartozik bele a Viega portfoliójába. Olyan termékek, amelyek nemcsak az egész ágazatban egyedülálló ajánlati sokféleséget reprezentálják, hanem a kiemelkedő minőséget is. Az alap: a Viegánál minden együtt van: a kiemelkedő képzettséggel rendelkező munkatársak, a legjobb alapanyagok, a legmodernebb gyártóberendezések.

 

Rendszeresen és precízen
Ráadásul, a 16 000 termék folyamatosan megtalálható raktáron, zökkenőmentes logisztikával állítjuk össze, kódoljuk, csomagoljuk és szállítjuk. Rendszerezve van, mint minden a Viegánál. Mert nemcsak a folyamatok, maguk a termékek is egymásba kapcsolódnak. Ennek az alapját a Viega előfalas rendszer, a sok Viega-innováció egyike alkotja. Legjobb példa erre a most bemutatott Steptec rendszer: olyan jól bevált rendszer, mely a szerelésnél még csak nem is sejtett lehetőségeket tár fel. Hűen a jelmondathoz: Viega. Több mint egy ötlet!

Hekomp Kft. - © 2009-2015 - Minden jog fenntartva!