HU
EN
DE
+36 (30) 237 63 18, +36 (96) 576 390
H-9200 Mosonmagyaróvár, Terv utca 88.

Egy zuhanykabin modern külsőt kölcsönöz fürdőjének. Eközben kifejezetten elegáns és letisztult hatást kelt, sőt az üvegfelületek miatt a tér is tágasabbnak tűnik. A zuhanykabinok ajtói esetén a zuhanyajtóknál megszokott megoldásokat alkalmazzuk. Termékeink vásárlása esetében Ön döntheti el, hogy jobbos vagy balos nyitásirányt szeretne-e. A zuhanykabin ajtajának záródásáról 90 vagy 180 °-os mágnesek gondoskodnak. Sík és íves nyílóajtókkal is rendelhet tőlünk zuhanykabint.

 

Biztonsági üveg zuhanykabin a műanyag helyett

Egy szabadon álló zuhanykabin üvegfelületei mindenkit lenyűgöznek. Nemcsak az esztétikai szempontok miatt érdemes a műanyag helyett az üvegből gyártott zuhanykabin mellett döntenie.

A biztonsági üvegből készített zuhanykabinok a hőkezelésnek köszönhetően strapabíróbbak műanyag társaiknál. Az autók szélvédőjéhez hasonlóan törnek, így a legrosszabb esetben sem kell tartania az üvegszilánkoktól.

 

Egyedileg gyártott zuhanykabinok

Nincs két ugyanolyan fürdőszoba, így nincs két ugyanolyan zuhanykabin sem. Széria termékeink kielégítik megrendelőink többségének igényeit, ám időnként egyedi megoldásokra van szükség. Amennyiben a széria méretek között nem találta meg az Önnek megfelelőt, még mindig rendelhet tőlünk a fürdőjéhez pontosan igazodó zuhanykabint.

Minden esetben vegye figyelembe, hogy a névleges és a tényleges méretek eltérnek egymástól. Minden zuhanykabin leírásában megtalálja a pontos méreteket.

A weboldalunkról letölthető egyéni megrendelőlap kitöltése után elkészül a kívánalmaknak teljes mértékben megfelelő zuhanykabin. Vállaljuk a zuhanykabin beszerelését is, amelyet felkészült és tapasztalt szakembereink végeznek el.

Hekomp Kft. - © 2009-2015 - Minden jog fenntartva!