HU
EN
DE
+36 (30) 237 63 18, +36 (96) 576 390
H-9200 Mosonmagyaróvár, Terv utca 88.

Alkossa meg sima vonalú modern fürdőszobáját beépített szerelvényeink és öblítőrendszereink felhasználásával.

A életstílus megváltozása és a technikai fejlődés révén a fürdőszoba tisztán funkcionális területből mára már az otthonok legfantáziadúsabb és legizgalmasabb helyiségévé vált. Mivel olyan teret szeretnénk létrehozni, amely megnyugtató, mégis gazdagon felszerelt, az áramvonalasabb fürdőszobák felé mozdultunk el, amelyekben csak a dekoratív és ténylegesen használt elemek láthatók. Szaniterrendszereink segítségével megalkothatja álmai fürdőszobáját, mivel azok számos gyors és biztonságos módszert kínálnak a fali szerelésű szanitertermékek felszerelésére és a fejlett öblítési megoldásokra.

 

Modern terek
A falon függő szanitertermékek a legmodernebb trendeknek megfelelő külsőt kölcsönöznek a térnek, és napjaink stílustudatos lakástulajdonosainak preferált megoldását jelentik, amely átadja a múltnak az ormótlan állványos mosdókat és monoblokkos WC-ket. Ezekkel a megoldásokkal még a legkisebb fürdőszobák is jelentősen kitágulnak, hiszen több bennük a szabad alapterület; ezenkívül megszűnnek a kellemetlen szennyfogó sarkok, így a takarítás gyorsabbá és egyszerűbbé válik.

 

A választás rugalmassága
A Rapid SL a fürdőszoba méretétől és alakjától függetlenül biztosítja, hogy ne szoruljunk a négy fal közé. Hála sokoldalú keretrendszerünknek, új fürdőszobájában Ön is végtelen elrendezési és tervezési szabadságot élvezhet – egyedül a fantáziája szab határokat. Közepes és teljes magasságú falakat alkalmazhat, nemcsak a nedves és száraz területek elválasztására, hanem a mosdók és bidék elhelyezésére szolgáló kiegészítő terek létrehozására is, sarokmegoldásainkkal pedig a szűk tereket is remekül kihasználhatja. A beépített WC-tartályok ideális megoldást jelentenek a falra rátolt WC-csészék esetén, bútorokban vagy falba süllyesztve.

 

Design és technológia
Összes termékünkhöz hasonlóan a Rapid SL is számtalan egyéb előnyt kínál. Beépített tartályaink hihetetlenül csendesek, és ez tovább fokozható oly módon, hogy a tartályt nem a falhoz, hanem egy szerelőkerethez rögzítjük. A tartályokhoz egy vagy két nyomólap is beszerelhető, amelyek formailag illeszkednek csaptelep-kollekcióinkhoz – válasszon kettős öblítésű modellt, ha a csökkentett vízmennyiséggel való öblítés révén takarékoskodni kíván a vízzel.

Hekomp Kft. - © 2009-2015 - Minden jog fenntartva!